
 
 

 
TECHNICAL QUESTIONS AND ANSWERS  
SOLICITATION N66001-03-R-0033 

REVISION AND GENERATION OF EXISTING 
AND NEW SHIPBOARD NAVIGATIONAL SYSTEMS 

TECHNICAL DOCUMENTATION 
PART 2 

3 Q I am unable to download some of the documents posted at 
the Spawar E-Commerce website. The documents I am having 
difficulty downloading are as follows: 
  

• N66001-03-R-0033-ATTCH #1-SOW.pdf 

• N66001-03-R-0033-ATTCH #2-SECURITY INFO.pdf 

• N66001-03-R-0033-ATTCH #3-KEY PER QUALIFICATIONS.pdf 

• N66001-03-R-0033-ATTCH #4-KEY PER QUAL 
CONFORMANCE.pdf 

• N66001-03-R-0033-ATTCH #5-ORGANIZATIONAL EXP.pdf 

• N66001-03-R-0033-ATTCH #6-REF INFO SHT.pdf 

• N66001-03-R-0033-ATTCH #7-PAST PERF 
QUESTIONNAIRE.pdf 

• N66001-03-R-0033-ATTCH #8-ORAL PRESEN 
GUIDLELINES.pdf 

• N66001-03-R-0033-Amendment #0001.pdf 

I would be highly gratified, if you can spare a few 
minutes and send me the above documents by e-mail. 
 

 A 1. Check with your system administrator and/or Internet 
Service Provider. 
 
2. Make sure your have the latest version of Adobe 
Acrobat Software.  Adobe Acrobat Reader is available for 
download at http://www.adobe.com 
 
3. The Government will not be able to forward the 
referenced solicitation and any subsequent amendments via 
e-mail since we have it available under the “SPAWAR E-
Commerce Central”.   
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4 Q We have a question concerning who can present during the 

oral presentations.  RFP Page 63, Paragraph 3.1 (c) 
states, “The individuals proposed to present the oral 
presentations must be key personnel.”  RFP Attachment 8, 
Paragraph 5 states, “Only individuals proposed as key 
personnel, whether from the prime or subcontractor and 
other participants must be from the pool envisioned to be 
employed on the contract, shall participate in the 
presentations.”   Our question is does the phrase “and 
other participants” allow non-key personnel to be 
presenters at the oral discussions as long as they are 
envisioned to work on the contract?  Thanks for your time 
and consideration on this question. 
 

 A Typically, only key personnel will allow presenting 
during the oral presentations.  Since we only have 2 key 
personnel for this solicitation, here is the 
clarification for oral presentations: 
 

1. The individuals proposed to present the oral 
presentations must be key personnel. 

 
2. Additionally, we allow “other participants” such as 

non-key personnel to be presenters at the oral 
presentations as long as they are envisioned to 
work on the referenced contract. 

 
3. When request by the Government, you must be able to 

provide proof of employment for the “other 
participants”, i.e., letter of intent/acceptance of 
employment, written contract and etc. 
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